Workshops & Retreats

Jeg afholder indimellem workshops med varierende temaer; yoga mod stress, yoga mod dårlig ryg, børneyoga, rytteryoga, yoga og søvn, yoga for mænd osv….  Det er en skøn måde at gå dybere ind i et specifikt tema og måske opdage nye sider af yogaen – og måske også af dig selv!

De fleste workshops vil blive afholdt i mit hyggelige studie i Hammel, men er du interesseret i at få afholdt en workshop et andet sted, er du velkommen til at kontakte mig.

Jeg ønsker at give de bedste rammer for mine retreats for at du kan komme ned i tempo, og genfinde din ro og din styrke. At komme lidt væk fra den daglige to-do liste kan være et energiboost i sig selv. Og kombineret med skøn yoga, lækker mad, fantastiske omgivelser, ro, og en masse tid kun til dig, er det den bedste gave du kan ønske dig, eller forære dig selv.

IL CERRETO – TOSCANA

ALT DET DU DRØMMER OM, NÅR DU ØNSKER YOGAFERIE MED OMTANKE FOR MILJØET OG DIG SELV

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen til skønne Toscana, hvor yoga, samvær, grin, god mad og smukke omgivelser vil blive omdrejningspunktet for nogle helt særlige dage.
Il Cerreto har smagfuldt indrettet enkelte og elegante værelser og lejligheder i klassisk toskansk stil med terracottagulve og fritlagte bjælkelofter alle med forskelligt antal soveværelser. Der forefindes ligeledes køkken, badeværelse og egen plads i haven eller egen terrasse udenfor.
Naturpoolen udenfor er en helt ny type pool, hvor vandet bliver renset i et særligt biologisk filter, der som regel indrettes med sten og planter tæt ved poolen. På den måde undgås traditionel filterteknik og tilsætning af kemikalier og poolen fremstår smukt med blomster som åkander og diverse planter.
På restauranten ‘100%BIO’ kan du få serveret veltilberede økologiske vegetarmåltider tilberedt af stedets egen produktion af frugt og grønt.
I bioshoppen kan du sidst, men ikke mindst, købe Il Cerretos egne økologiske dyrkede grøntsager og andre produkter som pasta, tomatsauce på flaske, diverse korn- og bælgfrugtprodukter, frugt, oste, yoghurt, egen honning, surdejsbrød og mange andre lækre ting.
Ankomst den 11/6, hvor der vil være afhentning i Pisa Lufthavn til Il Cerretto.
Afrejse den 15/6, hvor der vil være transport fra Il Cerretto til Pisa Lufthavn.
Minibussen, som henter og bringer tilpasses Ryan Airs flytider.
Enkeltværelse koster 7.900,- pr. person
Dobbeltværelse koster 7.300,- pr. person
Alt dette får du:
  • Transport til og fra Pisa Lufthavn
  • 
100% økologisk og vegetarisk forplejning
  • 
Eget toilet og bad
  • Masser af dejlig yoga
  • 
Al nødvendigt yogaudstyr til låns
Prisen er eksklusiv flybillet.
Betalingen deles op i to rater; den første på 3,500,- betales ved tilmelding. Den anden på det restererende beløb (3,800,-/4,400,-) betales 1. marts.
Ryan Air flyver direkte fra Billund og til Pisa hvor du vil blive hentet og Ryan Air oplyser flytider for 2024 i slutningen af november 2023.
Ankomst den 11/6, hvor der vil være afhentning i Pisa Lufthavn til Il Cerretto.
Afrejse den 15/6, hvor der vil være transport fra Il Cerretto til Pisa Lufthavn.
Minibussen, som henter og bringer tilpasses Ryan Airs flytider.
Læs mere om stedet her: bioagriturismoilcerreto.it
VELKOMMEN!

Yoga er den bedste investering du kan gøre for din krop og dit sind.

Jeg vil glæde mig til at møde dig!

KONTAKT