Firmayoga

Firmayoga

Gladere og sundere medarbejdere i en hektisk tid….

FIRMAYOGA

Flere og flere virksomheder vælger at få en yogalærer ud og undervise deres ansatte feks. en gang om ugen. Og med blot en times yoga om ugen i virksomheden, er I allerede godt i gang med at forbedre hverdagen, til glæde for både kolleger og kunder. Yogaundervisningen tilpasses de ansattes behov og de ønsker og fokusområder som I måtte have. Undervisningen kan foregå indendørs, men også udendørs, hvis vejret tillader det.

Yoga til dine ansatte kan give færre sygedage ved at styrke det mentale og fysiske helbred, give mindre stress og færre smerter, større mentalt fokus, øge produktiviteten, forbedre arbejdsmiljøet ved at forbedre samarbejde og fællesskab medarbejderene imellem, give et energiboost, og øge den daglige arbejdsglæde.

Forløbet aftales og skræddersyes individuelt.

Yoga til dig på din arbejdsplads:

Det eneste, der er brug for, for at kunne nyde yoga på din arbejdsplads, er et lokale, med plads til yogamåtter tilsvarende antallet af medarbejdere der skal være med. Det kan feks. være et mødelokale, konferencerum, kantinen eller lignende, hvor møblerne er skubbet til side til formålet. Der er ikke de store krav, de fleste lokaler kan omdannes til yogasale for en stund.
Alle vil kunne deltage. Jeg tilpasser undervisningen til det, I gerne vil have ud af den. Mange foretrækker en del øvelser til at styrke mave og ryg, og øvelser for skuldre og nakke, til at forebygge og afhjælpe spændinger i den del af kroppen. Jeg udbyder også faceyoga, som kan flettes ind i den øvrige undervisning, eller undervises seperat ved ønske om det.
Firmayogahold har ofte en varighed af 60 minutter, og kan foregå som et afbræk i arbejdstiden, eller før eller efter arbejde. Men alt er muligt. Det er jer, der bestemmer.
Enten har I yogamåtter og tæpper – eller også kan jeg medbringe. Vi aftaler blot på forhånd, hvad der passer jer bedst.

PRIS: 1195,- pr. lektion af 60 min. ex. leje af udstyr. Minimum 10 lektioner. Tillæg for leje af udstyr kan tilkøbes efter aftale.

Firmaevents:

Jeg kommer også ud til firmaevents, f.eks. hvis I er afsted på seminar, konference eller lignende. Ofte kommer jeg ud for at undervise en enkelt yogasession på 60 min. Det kan være et ønske om en skøn start på dagen, i form af morgenyoga, det kan også være som et energiboost midt på dagen, hvor energien ofte kan dale lidt, efter lange dage med input og stillesiddende fokusering. Jeg tilpasser indholdet til de ønsker der måtte være, og ligeledes så alle kan være med.

PRIS: 2395,- pr lektion af 45-60 min. varighed. Leje af udstyr kan tilkøbes efter aftale.

Du er meget velkommen til at kontakte mig for uddybende spørgsmål eller forespørgsel.

KONTAKT
Loading...

Yoga er den bedste investering du kan gøre for din krop og dit sind.

Jeg vil glæde mig til at møde dig!

KONTAKT