I min undervisning vægter jeg sensitivitet, venlighed, nærvær og energi lige såvel som alignment, ro, glæde og styrke.
I de sidste 15 år har pilates og yoga været en uundværlig del af mit liv. De sidste mange år, har særligt yogaen, været mit redskab til at ‘finde hjem til mig selv’. I en verden hvor vi er udfordret på at finde tiden og roen til at holde fast i os selv, og hvor der til tider kræves enorme mængder af styrke og energi, kan jeg se hvor vigtigt et redskab yoga er, for vores glæde og livskvalitet.
Jeg har mange års yogaundervisning bag mig, og i 2019 åbnede jeg mit lille hjertebarn ‘Bloomyoga’.

Jeg havde en drøm om at udbyde yoga af høj kvalitet, hvor hygge, nærvær, ro og personlig instruktion vægtedes højt. Det lykkedes, og jeg udbyder nu små hold i mit dejlige studie, med tid og fokus på den enkelte. Udover ugentlig holdundervisning i mit studie, udbyder jeg online yoga- samt faceyoga. Ligeledes 1:1 undervisning i både yoga samt faceyoga.

Jeg forsøger i mit arbejde som yogalærer at give, primært kvinder, ro, styrke og mod til at være mere tro mod sig selv, og giver dem mulighed for at træde ind i min lille ‘boble’ af ro, glæde og styrke.

Jeg tilbyder ugentlig holdundervisning i mit studie, online yoga- samt faceyoga. Ligeledes 1:1 undervisning i både yoga samt faceyoga.
Jeg er eksamineret Patanjali Yoga of Switzerland yogalærer. Det er en 2 årig grundig og gennemarbejdet uddannelse, som også inkluderer yogaterapi, yogafilosofi, anatomi og psykologi.
Jeg inddrager i min undervisning, forskelligt yogaudstyr til at understøtte din krop, hvor det er nødvendigt, så den kan arbejde så korrekt og anatomisk intelligent som muligt. Det betyder, at alle kan få det optimale ud af yogaen, uanset niveau og form.
Jeg arbejder ligeledes med styrkende og gode velgørende stræk, men også med smidighed og balance. Disse forenet, gør det til en styrkeopbyggende og aktiv yogaform, men med øje for det blide og bløde.
Jeg lægger stor vægt på åndedrættet samt ”det at være til stede” og hjælpe dig til at finde glæden ved nærværet. Dette, sammen med sekvenseringen af de forskellige yogastillinger gør, at der opstår en samlet synergi i forhold til foreningen af krop og sind.
I 2020 fik jeg for alvor øjnene op for Faceyoga, og mærkede hurtigt, hvor effektivt et redskab det er, til både at give ansigtet løft og glød, men jeg oplevede også hvordan mine mangeårige kæbesmerter forsvandt.
Faceyoga er ligeledes et fantastisk redskab til at skabe ro, og reducere stress, migræne og udbrændthed. Jeg udbryder undervisningen over Zoom som online hjemmetræning, men også 1:1, hvis der er brug for at få lagt et individuelt program, til løsning af en specifik udfordring.
Følg også med under ‘Kommende Begivenheder’ samt på Facebook og Instagram, hvor jeg annoncerer mine retreats, workshops mm.

Mit ‘yoga-cv’:
2014 Årskursus i yoga
2015 Uddannet børneyogalærer.
2015 Uddannet i mindfullness for børn.
2020 Uddannet Patanjali Yoga of Switzerland yogalærer
2020 Uddannet Faceyogainstruktør
​Om du kommer for at blive styrket, for at få et dejligt stræk, for at finde ro, eller for at mærke energien, vil jeg glæde mig til at møde dig!

Kærligst
Mette

Yoga er den bedste investering du kan gøre for din krop og dit sind.

Jeg vil glæde mig til at møde dig!

KONTAKT