Børne- & Teenyoga

Børne- & Teenyoga

Ro og styrke i en hektisk tid….

Yoga er en fantastisk måde for børn og unge at lære mere om deres udvikling, både kropsligt og menneskeligt. Man lærer meget bedre når man er motiveret og har det sjovt. Yoga er et genialt redskab til at træne både kropsligt og mentalt fokus. Hos de mindre børn hjælper yoga med at udvikle grovmotorik, balance, styrke, krops kontrol, finmotorik og ikke mindst sociale kompetencer. Hos de større børn understøtter yoga deres personlige styrke og selvværd. Når man kan mærke sig selv og kender sin krops evner, er det nemmere at finde ro, selvværd og mod.

I min undervisning af børn og teens, lægger jeg vægt på at udvikle den enkelte fra der hvor det er, gennem en positiv indstilling og kærlig formidling.

Børneyoga:

Vi fletter yogastillingerne ind i en historie hvorigennem vi øver balance, rytme, fantasi og mange andre ting. Vi skal lege og vi skal finde ro gennem drømmerejser og visualiseringer. Jeg kommer gerne ud i jeres institution eller dagpleje og underviser jeres børn. Kontakt mig her for at høre mere.

Teenyoga:

Igennem temaer øver vi mere deciderede yogastillinger. Vi skal træne styrke, balance, smidighed og mod. Vi skal via drømmerejser slappe af og lære os selv og kroppen bedre at kende. Lære at det er en styrke at kunne finde roen i sig selv, og forstærke et positivt selvbillede.

Jeg tilbyder både 1:1 undervisning samt hold på 6-8 personer. Kontakt mig her for at høre mere.

Loading...

Yoga er den bedste investering du kan gøre for din krop og dit sind.

Jeg vil glæde mig til at møde dig!

KONTAKT